Anela Šabanagić je Lada Bizovičarja pustila samega, poglejte, kaj si je privoščila in nadvse uživala!

Anela Šabanagić je Lada Bizovičarja pustila samega, poglejte, kaj si je privoščila in nadvse uživala! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
30. 6. 2022

Tokrat si je vzela čas samo zase in ga preživela tako, kot ji je najbolj ustrezalo.

Življenje Anele Šabanagić je polno obveznosti. Mlada mamica ima z Ladom Bizovičarjem dve hčerkici, za kateri oba predano skrbita. Anela dobro ve, da za svoje dobro počutje in spočitost mora poskrbeti sama, zato si je pred kratkim vzela nekaj dni oddiha, ki ga je preživela čisto po svoje in si napolnila baterije.

Jana Morelj pokazala svojo lepo hčerko in njeni lasje vas bodo osupnili

Vtise je delila s svojimi sledilci na Instagramu, ki so ji krajši "solo" oddih nadvse privoščili. "Relaxed 🌼 Refreshed 🌼Recharged 🌼 Moj, čisto in samo moj, prvi odkar smo štirje 👨‍👩‍👧‍👧, vikend na off! 😎 Veliko jogirala, meditirala, jedla, spala in uživala v krasni družbi na yoga oddihu pod okriljem moje ljube @terapevtskajoga_skatjo."

To je Anela zapisala ob prizorih, pri katerih je marsikoga imelo, da bi se ji kar pridružil! Vikend je preživela sredi čudovite narave v družbi simpatičnih dam, ukvarjala se je z jogo, privoščila pa si je tudi slastne in zdrave obroke.

Videti je spočita in sproščena, tako da bo zdaj še z večjo lahkoto kos izzivom družinskega (in poslovnega) vsakdana. Prepričani smo, da ji je Lado ta krajši "pobeg" še kako privoščil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)