Srčna izbranka Lada Bizovičarja kmalu po porodu že skočila v kopalke, poglejte, kako vitka je!

Srčna izbranka Lada Bizovičarja kmalu po porodu že skočila v kopalke, poglejte, kako vitka je! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
21. 7. 2021

V mesecu maju je rodila drugega otroka, tudi tokrat hčerkico, a le nekaj mesecev po porodu je njena postava brezhibna!

Nekatere ženske so res prave srečnice, ko gre za poporodno težo, med njimi pa je vsekakor Anela Šabanagić, ki je brez težav pokazala svoje telo v kopalkah. Lado Bizovičar je precej zadržan in svojo zasebnost rad obdrži zase, njegova srčna izbranka pa občasno le pokaže, kje je in kaj počne.

Tako je pred kratkim na Instagramu objavila prikupen prizor s počitnic v družbi še ene postavne dame, za katero pa ni zapisala, kdo je. V vsakem primeru sta obe pravi lepotici, Anelin pas pa je tako vitek, kot je vedno bil. Za letošnjo sezono je izbrala dvodelne črne bikinke, ki se odlično prilegajo njeni postavi.

Jasno je, da so se podali nekam, kjer se imajo nadvse lepo in družinica zagtovo uživa v ustvarjanju skupnih spominov. Postavna mamica dveh deklic ne skriva svoje sreče, kar je tudi prav. Morda bo v tem poletju objavila še kakšen prizor, ki bo javnosti dal malce vpogleda v njeno družinsko življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Priporočamo