Srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala čudovito obleko, ki bi jo želela vsaka v svoji omari

Lado Bizovičar (foto: Foto: Luka Bratasevec) Foto: Luka Bratasevec
1. 11. 2019

Anela Šabanagić se lahko pohvali s čudovito volneno obleko, v katero bi se želele zaviti številne predstavnice nežnejšega spola.

Srčna izbranka Lada Bizovičarja, Anela Šabanagič, velja za eno izmed najbolj iskanih manekenk pri nas. Njena postava tudi po porodu ostaja sanjska, nedavno pa je na Instagramu pokazala modno kombinacijo, ki bi si jo v svoji garderobni omari želele videti številne.

Anela je nase nadela čudovito volneno obleko, ki je kot nalašč za te hladne jesenske dni, ko številni že iščejo zimske plašče in toplo obutev. Verjetno jih ni malo, ki bi z veseljem zdrsnile v to modo kombinacijo, ki je še kako ženstvena in udobna in ki obljublja, da vas v njej ne bo nikoli zeblo.

Anela je znana po svojem odličnem modnem stilu, ki ga goji tudi zdaj, ko je mamica in ko ji vedno primanjkuje časa. Vsekakor je videti odlično in ni težko razumeti, zakaj je ena izmed najbolj iskanih manekenk v Sloveniji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autumn vibes in absolutely amazing @mila.vert 🍁🍂 Sustainable ✔️ Minimal ✔️ Stylish ✔️ Comfy ✔️ Love this brand so much!💯 📸 @robertribic 💄 @vilmabaum

A post shared by Anela Sabanagic (@streetchatella) on

Priporočamo