Srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala, kako je videti povsem brez ličil in povedala kaj se je spremenilo po nosečnosti

Ponosni Lado Bizovičar s torto. (foto: Urška Boljkovac) Urška Boljkovac
9. 4. 2020

Anela Šabanagić je nedavno priznala, da ji je nosečnost pustila kar nekaj posledic na koži.

Televizijski voditelj Lado Bizovičar in njegova srčna izbranka Anela Šabanagić sta ponosna starša njune male princeske. Anela, ki je prava naravna lepotica, pa je nedavno priznala, da ji je nosečnost na koži pustila kar nekaj posledic.

"Sama do nosečnosti nisem imela večjih težav s kožo ... Potem pa so mi hormoni kar precej ponagajali in na moji koži so se pojavile hormonske nepravilnosti," je priznala lepa Anela, ki zdaj počasi ureja svojo kožo in upa, da bo kmalu spet takšna kot je bila pred nosečnostjo.

No, številni so bili ob pogledu na njo osupli, ko so videli, da je tudi brez ličil videti prava lepotica in ni težko uganiti zakaj je ena izmed najbolj iskanih slovenskih manekenk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨When you're comfortable in your own skin, you look beautiful, regardless of any flaws. Sama do nosečnosti nisem imela večjih težav s kožo... potem pa so mi hormoni kar precej ponagajali in na moji koži so se pojavile hormonske nepravilnosti, ki sem jih uspešno odstranila in samozavestno pristopila k sodelovanju z novo linijo NEW BEAUTY by @medex.si 🥳 Ker vem, da se lepa in zdrava koža ne zgodita kar tako, sem tudi sama začela uživati prehranska dodatka Hyaluron in Ceremide, da bi svoji koži nudila potrebne sestavine za čim boljšo kondicijo! Komaj že čakam, da poročam, kako se moja koža odziva! @tixibeauty ima res neverjetne rezultate ——> poglejte si slike na njenem blogu!👌🏽 #medex #skincare #newbeauty #hyaluron #ceremidi #beautiful #skin #skinfood #foodsupplements

A post shared by Anela Sabanagic (@streetchatella) on

Priporočamo