Srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala, kje trenutno uživajo in kako se imajo na počitnicah

Srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala, kje trenutno uživajo in kako se imajo na počitnicah (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
5. 8. 2021

Medtem ko je Lado Bizovičar precej zadržan, ko gre za zasebno življenje, njegova partnerka občasno pokaže kakšen prizor, ki razkriva, kje se mudijo in kaj počnejo.

Manekenka Anela Šabanagić in voditelj Lado Bizovičar sta maja drugič postala starša, tudi tokrat sta se razveselila punčke. Anela se je kmalu po porodu pokazala na javnem dogodku - obiskala je namreč priljubljeno ljubljansko prireditev Odprta kuhna, prisotni pa so takrat opazili, da je njena postava vitka, kot je vedno bila.

Zdaj pa se družinica očitno mudi na počitnicah oziroma potovanju, ob tem pa na vso moč uživajo, če sodimo po Anelinih objavah na družbenem omrežju. Obiskali so Toskano, čudovito pokrajino, ki ponuja neverjetno atraktivne razglede, odlično hrano in vina.

"Taki trenutki. Tako pocukrani, a zelo resnični. Zlata ura, čudovita okolica, mir in srečni kraji z mojimi najdražjimi," je ob fotografiji, na kateri v rokah drži kozarec vina in uživa v krasnem razgledu zapisala Anela. Njeni sledilci so se strinjali, da je res noro lepo, in nobenega dvoma ni, da nadvse uživajo - tudi zato, ker so skupaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Priporočamo