Srčna izbranka Lada Bizovičarja že dolgo ni bila videti tako fantastično - in to čisto brez make upa, komaj smo jo spoznali

Srčna izbranka Lada Bizovičarja že dolgo ni bila videti tako fantastično - in to čisto brez make upa, komaj smo jo spoznali (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
16. 5. 2022

Trenutno se mudi v Gani, kjer na vso moč uživa.

Anela Šabanagič je pred kratkim odpotovala v deželo, ki si jo je že dolgo želela obiskati, in sicer v Gano. Tam na vso moč uživa in svoje sledilce na družbenem omrežju razveseljuje s prizori čudovite narave - pa tudi s takimi, na katerih je prav ona v prvem planu.

Tako je objavila fotografijo, na kateri je brez trohice make-upa in mirno se lahko strinjamo, da je prava naravna lepotica. Počitnice ji resnično godijo, saj je videti sproščena in mladostna. Sonce ji je nekoliko posvetlilo lase, njena polt je zdaj malce zagorela, kar ji zelo lepo pristoji. Ni znano, ali je v Gano z njo odpotovala tudi njena družina - partner Lado Bizovičar in njuni dve hčerkici. Očitno se je odločila, da ta podatek zadrži zase.

V vsakem primeru pa ji veliko pomeni to, da je lahko obiskala turistično vas, ki jo je v Gani postavila Ladova mama Barbara in se imenuje Barbara's Village. Žal se je gospa Barbara konec februarja za vedno poslovila, a spomin na njo ostaja še kako živ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)