Srčna izbranka Luke Basija je celo v tem vsakdanjem kosu videti božansko, nič čudnega, da ima toliko oboževalcev!

15. 2. 2023
Deli
Srčna izbranka Luke Basija je celo v tem vsakdanjem kosu videti božansko, nič čudnega, da ima toliko oboževalcev! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Priljubljena pevka je vedno prava paša za oči, pa naj gre za odrske nastope ali za njen prosti čas - in takrat poskrbi za vso udobje.

Pevka Nastja Gaber in pevec Luka Basi sta znan slovenski estradni par, ki je vedno v središču pozornosti javnosti. Oba rada pokažeta prizore iz svojega "službenega" življenja, redki pa so prizori njune zasebnosti, ki jo ohranjata zase. No, Nastja je tista, ki le tu pa tam pokaže, kako preživlja svoj prosti čas.

Preberite še: Ooo, kako lepo, Sentya in Matej (Ljubezen po domače) drugič postala starša, hčerkici sta dala zanimivo ime ...

Pred kratkim je oboževalce povsem očarala s prizorom iz domače kuhinje, ko je pokazala, kako je videti, ko ni na odru. Prav velike razlike ni - v vsakem trenutku je urejena do potankosti! Tudi, ko si obleče udobno trenirko in se v njej postavi pred objektiv.

Morda vas zanima: To so verjetno najbolj mini in seksi kopalke, kar ji je nosila Tina Gaber!

Jasno je, da modrooki Nastji modra barva odlično pristoji, kar dobro ve tudi sama. Njena trenirka je v lepem, modrem odtenku, model je pa tak, da lepo poudari njeno čvrsto postavo. Nič čudnega, da so bili oboževalci navdušeni in so ji v velikem številu sporočili, da je videti odlično in seksi tudi v tem vsakdanjem kosu.

Ne skriva dejstva, da ji udobje veliko pomeni, zato je izbrala tak model, ki ji omogoča sproščenost - pa tudi odličen videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave