Srčna izbranka Luke Basija pokazala spremenjeno (noro dobro!) pričesko, ob tem pa je k sebi stisnila tega lepotca!

10. 1. 2023
Deli
Srčna izbranka Luke Basija pokazala spremenjeno (noro dobro!) pričesko, ob tem pa je k sebi stisnila tega lepotca! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Privoščila si je pričesko, ki je kot nalašč za njene dolge lase.

Nastja Gabor, priljubljena pevka, je prava modna kameleonka! Nedavno si je malce potemnila prej precej svetlejše lase, zdaj pa si je omislila mladostno pričesko, ki njenemu obrazu zagotovo doda svežino. Pred objektiv se je postavila z lasmi, ki so ob temenu spleteni v tanke kitke, zadaj pa zvezani v čop.

Preberite si še: Tako je Darja Gajšek videti brez trohice ličil: Njen obraz kar žari, TUKAJ pa je razlog, zakaj je tako

To pa ni vse, kar je oboževalcem padlo v oči - družbo ji je namreč delal prikupni pasji mladiček in kot je razkrila, je psičku ime Balu. Gre za novega člana njene družinice ali je kuža od kakšnega prijatelja? Tega Nastja ni povedala, a vse bo zagotovo razkril čas. Njeni oboževalci so bili navdušeni, tako nad psičkom kot nad njeno pričesko, kar so ji sporočali v komentarjih in pokazali s številnimi všečki.

Morda vas še zanima: Ko boste videli to zaobljeno zadnjico Arijanne, vam bo zmanjkalo besed

Sicer pa sta imela tako Nastja kot njen Luka Basi decembra precej obveznosti. Oba sta uspešna glasbenika, in oboževalci z navdušenjem sprejmejo vsak njun nastop. Verjetno si bosta zdaj le utegnila vzeti nekaj časa samo zase in za njuna ljubka otroka - starejšega sina Taia (rodil se je leta 2018) in hčerkico Tio, ki ju je razveselila leta 2020.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)