Srčna izbranka Luke Basija povsem OČARALA z dekoltejem, ki pusti brez sape, njen Luka je zagotovo ponosen

Srčna izbranka Luke Basija povsem OČARALA z dekoltejem, ki pusti brez sape, njen Luka je zagotovo ponosen (foto: Goran Antley) Goran Antley
22. 9. 2022

Simpatična pevka je že dvakratna mamica, a to se na njeni postavi niti malo ne pozna!

Nastja Gabor je uspešna pevka, ki je sodelovala tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas in povsem očarala gledalce. Prav tako je partnerka Luke Basija in veljata za vzoren ter trden par, ki ga je starševstvo samo še bolj povezalo. Imata fantka in punčko, Taia in Tio.

Preberite še: Snaha Rosvite Pesek iskreno o tem, kako zelo ponosna je na svojega soproga, to pa je razlog

Nastja občasno na Instagramu pokaže kakšen svoj outfit, pred kratkim pa je požela veliko občudovanja, ko se je pred objektiv postavila v beli obleki z globokim, a nadvse okusnim dekoltejem. Bela barva svetlolaski lepo pristoji, ozek kroj obleke pa poudari vse njene obline. Marsikatera ji zavida njeno postavo, ki je po dveh porodih čvrsta in vitka. Za to so delno zaslužni geni, pa tudi njena disciplina pri vadbi in zdravi prehrani.

Oboževalci niso skoparili s komplimenti na Nastjin račun, ona pa je bila vesela njihove pozornosti. Je prava naravna lepotica, ki zna z izbranimi kosi oblačil poudariti svojo postavo - zato se po njej zgleduje marsikatero mlado dekle. Bravo, Nastja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)