Srčna izbranka Luke Basija se temu seksi topu ni mogla upreti, pokazala je seksi postavo

Srčna izbranka Luke Basija  se temu seksi topu ni mogla upreti, pokazala je seksi postavo (foto: Goran Antley) Goran Antley
17. 8. 2022

Nič čudnega ni, da je naš pevec nadvse ponosen na svojo čudovito partnerko, s katero ima dva otroka.

Nastja Gabor postaja čedalje bolj prepoznavno ime v glasbenem svetu. Kako tudi ne bi?! Je odlična pevka, poleg tega pa tudi prava paša za oči. To dobro ve njen Luka Basi, ki jo podpira na vsakem koraku in ji zvesto stoji ob strani (tako kot ona njemu). Postajata priljubljen medijski par, ki požanje veliko pozornosti, kjer koli se že pojavi.

To, kar je naredil Luka Basi, bi naredil le malokdo, le kaj na to poreče njegova Nastja Gabor?!

Nastja svoje oboževalce v zadnjem času redno razveseljuje z objavami na Instagramu. Pred časom je veliko pozornosti požela s seksi prizorom, na katerem smo jo lahko občudovali v vročih hlačkah in topu, zdaj pa je objavila sliko, na kateri je bleščeči top v prvem planu.

Že na prvi pogled je jasno, da njeni brezhibni postavi ni česa očitati in da je videti izjemno mladostno in sveže. Top, ki razkriva njen trebušček in diskretno poudari bujni dekolte, pa bi si želela marsikatera mladenka. Pika na i so dolge rokavice, ki segajo čez komolec, tako da je vtis preprosto popoln!

Zagotovo bo tudi v delovni jeseni še večkrat razveselila svoje oboževalce s kakim podobnim prizorom. Mogoče pa jo bomo imeli še priložnost pogosteje videti na malih zaslonih, kdo bi vedel? Nazadnje je navduševala s svojimi preobrazbami v šovu Znan obraz ima svoj glas, in marsikoga prijetno presenetila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)