Srčna izbranka Luke Basija že dolgo ni bila videti tako seksi, kreacija, ki jo je izbrala, je na njej fantastična!

Srčna izbranka Luke Basija že dolgo ni bila videti tako seksi, kreacija, ki jo je izbrala, je na njej fantastična! (foto: Goran Antley) Goran Antley
18. 7. 2022

Priljubljena in znana pevka Nastja Gabor je res postavna dama.

Njen Luka Basi, s katerim imata dva otroka, sina Taia in hčerkico Tio, je nadvse ponosen na svojo partnerko - tudi zato, ker je res izjemna lepotica. Sama na Instagramu občasno pokaže, kakšne kreacije izbere za svoje nastope, tokrat pa je oboževalce res pustila brez besed.

Zala Djuric v kopalkah: Te zapeljive kopalke, so odkrile njene popolne prsi, zares je prava lepotica

Izbrala je namreč ozko, črno večerno obleko z visokim razporkom, narejeno iz bleščečega materiala. V njej se je zasukala pred fotoobjektivom, sliko pa objavila na Instagramu. Zraven je obula elegantne sandale v beli barvi in z visoko petko, kar še optično podaljša njene vitke in čvrste noge.

Svetlolasi Nastji tudi črna barva lepo pristoji, še posebej, če je njena koža malce zagorela. Prepričani smo, da v taki opravi osvoji številne. Ena od oboževalk je prizor komentirala z besedami: "Fantastična si, Nastja. Sicer pa ti vse, kar daš na sebe,  nenormalno paše, kot pravi princesi." No, in s tem se mirno strinjamo tudi v našem uredništvu. Bravo, Nastja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)