Srčna izbranka Petra Polesa je v kopalkah prava lepotica

Srčna izbranka Petra Polesa je v kopalkah prava lepotica (foto: Aljoša Kravanja) Aljoša Kravanja
29. 5. 2019

Peter Poles se lahko pohavali, da ima njegova srčna izbranka Nika Veger postavo, ki se je ne bi branile niti vrhunske manekenke.

"Zacelulitana, povešena, gubasta ... Pri samozavestnih štiridesetih in nekaj mi dol visi za te predalčke, zadovoljna sem v svoji koži. Ker je zdrava," je na svojem Instagram profilu zapisala Nika Veger, srčna izbranka televizijskega voditelja Petra Polesa.

No, težko bi rekli, da je na njenem izklesanem telesu karkoli povešenega, zaman bi iskali sledi celulita in še težje bi kje našli kakšno gubico. Nika je videti zares čudovito in številni so bili presečeni, ko so prebrali, da jih šteje 40 in nekaj let. Vsekakor je videti fantastično in zdi se, da Nika kar ne more dočakati, da bi poletje končno potrkalo na naša vrata in nam prineslo bolj tople dni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zacelulitana, povešena, gubasta ... Pri samozavestnih štiridesetinnekaj mi dol visi za te predalčke, zadovoljna sem v svoji koži. Ker je zdrava. 🙏🏻 Pred kratkim sem izvedela, da ima vsaka moja 100. bralka kožno bolezen HS (HidradenitisSuppurativa), za katero sploh nisem vedela, da obstaja. Tudi ti slišiš prvič? Ker pri nas od prvega izbruha do diagnoze v povprečju mine SEDEM LET, sem naredila zapis (na linku v bio) v upanju, da boste bolezen prepoznale tiste, ki jo imate. In informacijo delile vse. Iščemo namreč še druge bolnike, da bi jim olajšali težave in jih čim prej povezali med seboj. Hvala, ker ti je mar. 💚💚💚 📸 To fotografijo sem izbrala, ker se prav ob skoku v kopalke obicajno sprasujemo, ce smo pripravljene, da pokazemo vec gole kože. Bolniki s HS pa imajo take pomisleke vsak dan, tudi v intimnem okolju. #promocijskosporocilo #abbvie #HSHope #HSawareness #HidradenitisSuppurativa .

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on