Srčna izbranka Petra Polesa povedala, kakšen je v resnici televizijski voditelj

Srčna izbranka Petra Polesa povedala, kakšen je v resnici televizijski voditelj (foto: pop tv) pop tv
26. 8. 2019

Nika Veger je razkrila nekaj podrobnosti z družinskega dopusta v Mehiki.

Nika Veger je bila zelo odkrita, ko je nedavno na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, ki jo je njen srčni izbranec Peter Poles naredil v Mehiki.

Na fotografiji Nika pozira v čudovitih modrih kopalkah, na glavi pa ima tradicionalen mehiški klobuk. "Če mislite, da je moj klobuk smešen, potem bi morali videti obraz, ki se skriva izza fotoaparata. Saj ne vem kaj mu je šlo bolj na živce, da sem ga prosila za fotografijo, ali da sem si omislila naglavno marelo. Ampak ta sombrero je vse to, kar je Mehika: poseben, zanimiv, barvit, xxlarge, poln kulturne dediščine in trajnosten. V Mehiki je etno handmade moda še vedno cenjena in močno razširjena," je Nika odkrito zapisala.

No, kakorkoli že, treba je priznati, da je Peter naredil izvrstno fotografijo, kar pa niti ni težko, ob dejstvu, da je imel pred seboj tako zelo popoln model.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You think this hat is funny? ... if only you should see the face behind the camera 🤣😝🤪 📸: not insta hubby Saj ne vem kaj mu je slo bolj na zivce, da sem ga prosila za fotko, al da sem si omislila naglavno marelo 🙈🍄🤷‍♀️ Ampak ta sombrero je vse to kar je Mehika: poseben, zanimiv, barvit, xxlarge, poln kulturne dediscine in trajnosten. V Mehiki je etno handmade moda se vedno cenjena in mocno razsirjena. 💚 #visitmexico #foundinmexico #mexico #mexicoEsMagia #mexico_maravilloso #vivemexico #vivemexicolindo #rivieramaya #yucatan #paradiseiscalling #inparadisewetrust #islandlife #sustainabletravel #bbloggersslovenia #nikaveger #beautyfullblog #travelfamily #familytravelblog #wanderlust #familyroadtrip #roadtrip #slovenianblogger #colorful #sustainablefashion #sustainableliving #handmade #dametraveler @visitmexico @mexicoesmagia

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on