Srčna izbranka Petra Polesa priznala, da isto obleko obleče neštetokrat

nika veger peter poles (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 11. 2019

Voditelj Peter Poles ima izjemno ekološko zavedno srčno izbranko. Nika Veger je zaprisežena trajnostni modi in ekološkemu načinu življenja.

"S to obleko močno dvigujem povprečje kolikokrat naj bi kos oblačila nosili, preden ga zavržemo - nekje sem prebrala, da okrog 20krat. A ni to noro?!," je svojo izpoved začela Nika Veger.

"Imam jo dober mesec in oblekla sem jo za Elle Style Awards, v njej sem vodila okroglo mizo o trajnosti na Fashion Weeku, imela sem jo na premieri filma. Nosim jo na prireditvah, zabavah in za vsakdan. In nisem se je še naveličala, po večih pranjih pa je prav taka, kot je bila prvi dan. Na feedu jo boš videla večkrat, ker se mi zdi noro tudi to, da bi si kupovala nova in nova oblačila samo zato, da sem na Instagramu oblečena vedno drugače. Modna industrija je ena najhujših onesnaževalka okolja, zato je najbolj trajnostno dolgotrajna uporaba," je še dodala Nika.

Nika že leta skrbi, da živi čim bolj ekološko in čim manj potrošniško. Vseskozi se trudi, da bi okolje s svojim načinom življenja kar čim manj obremenjevala in onesnaževala. Vsekakor je Nika zgled, ki mu je vredno slediti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S to obleko močno dvigujem povprečje kolikokrat naj bi kos oblačila nosili, preden ga zavržemo - nekje sem prebrala, da okrog 20krat. A ni to noro?! Imam jo dober mesec in oblekla sem jo za Elle Style Awards, v njej sem vodila okroglo mizo o trajnosti na Fashion Weeku, imela sem jo na premieri filma. Nosim jo na prireditvah, zabavah in za vsakdan. In nisem se je se navelicala, po vecih pranjih pa je prav taka, kot je bila prvi dan. Na feedu jo bos videla veckrat, ker se mi zdi noro tudi to, da bi si kupovala nova in nova oblacila samo zato, da sem na Instagramu oblecena vedno drugace. Modna industrija je ena najhujsih onesnazevalka okolja, zato je najbolj trajnostno dolgotrajna uporaba. Obleka @majastamol , foto: @piahocevarmucic . #mojaekozaveza #sustainablelifestyle #sustainable #sustainabletravel #sustainablefamily #reuse #recycle #healthyhabits #sustainablecosmetics #sustainableliving #sustainableblogger #nikaveger #beautyfullblog #majastamol #majastamoldress #madewithlove #madeinslovenia #slovenianfashion

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on