Srčna izbranka Sebastiana Cavazze je v kopalkah videti noro zapeljiva in mnogi se ozirajo za njo

19. 10. 2023
Deli
Srčna izbranka Sebastiana Cavazze je v kopalkah videti noro zapeljiva in mnogi se ozirajo za njo (foto: Peter Giodani)
Peter Giodani

Igralka Ajda Smrekar je zares prava lepotica, njen srčni izbranec Sebastian Cavazza pa ne skriva več, kaj mu pomeni.

Igralec Sebastian Cavazza o svoji zasebnosti ni kaj preveč zgovoren, je pa pred časom, ko je bil gost pri voditeljici Vesni Milek v oddaji Rdeče in črno povedal, da je njegova srčna izbranka, Ajda Smrekar zanj njegova femme fatale. No, verjetno tega res ni težko verjeti, saj je videti zares fatalno.

Že pred časom je lepa Ajda na svojem Instagramu objavila posnetek skoka v osvežujočo vodo, kjer je videti kot zares vrhunsko in mnogi so ob pogledu na lepo Ajdo v kopalkah pomislili, kakšen srečnež je Sebastian, da ima lahko ob sebi takšno lepotico. Še posebej pa bi si mnogi želeli, da bi bili še vedno v času indijanskega poletja, ko bi bilo še vedno mogoče skočiti na morje in si privoščiti nekaj morskih užitkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Smrekar (@ajdasmrekster)

Ajda na svojo postavo prav gotovo skrbno pazi, saj dobro formo od nje zahteva tudi narava poklica, ki narekuje, da naj bi bila v vsakem trenutku v čim bolj optimalni formi in v dobri kondiciji in to Ajda jemlje zelo resno. Vsekakor se zdi, da je prava lepotica, ki pritegne veliko pozornosti, kjerkoli se že pojavi.

Ajda in Sebastian sta na začetku svoje razmerje precej skrivala in se nista želela kaj veliko pojavljati skupaj v javnosti, Ajda in Sebastian pa prav gotovo veljata za enega najlepših igralskih parov pri nas, a svojo zasebnost skrbno skrivata in zato ju je le redko mogoče videti skupaj. V času koronavirusa pa je Ajda vseeno razkrila, kako doma z izbrancem preživlja čas. "Srečo iščeva v majhnih stvareh in loviva dan za dnem. Med štirimi stenami svojega doma zlahka najdeš normalnost, samo televizijo moraš ugasniti in telefon odložiti v predal," je bila takrat za Slovenske novice odkrita Ajda.

Bonus video: Anica Mikuš Kos o pomenu človečnosti, psihološki odpornosti, revščini, upanju in notranji moči

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan