Srčni izbranec Saše Lendero je bil ob tem noro ganjen, to se mu je zgodilo in še zdaj ne more dojeti

Srčni izbranec Saše Lendero je bil ob tem noro ganjen, to se mu je zgodilo in še zdaj ne more dojeti (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
19. 3. 2021

Glasbenik Miha Hercog je nedavno pokazal svoje pevske sposobnosti, nad odzivom pa je bil nadvse ganjen.

Srečni izbranec Saše Lendero se je nedavno opogumil in na svojem Instagram profilu objavil delček pesmi, ki jo je tudi sam odpel. Sledilo je tisto, kar ni pričakoval niti v sanjah, že v kratkem času, si je njegov posnetek ogledalo preko 70.000 ljudi.

"Hvala vam za res fenomenalen odziv na moj kratek pevski poskus! Res nisem pričakoval norih 70.000 ogledov. Predvsem pa ne več tisoč vaših prelepih vzpodbud! Ker si vas večina želi pesem slišati v slovenskem jeziku (s čimer ste me zelo razveselili), se bomo potrudili, da naredimo čim boljše besedilo. Bo pa v kratkem tudi angleška verzija, za vse tiste, ki se navdušujete nad le-to! Hvala!" je vzhičeno zapisal Miha Hercog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Že zdaj je jasno, da je nova pevska zvezda rojena in pevski mikrofon že čaka nanj. Oboževalk pa mu že zdaj ne manjka, kako mu jih tudi ne bi, ko pa je postavni Miha vsak dan videti bolj čeden in vse bolj mladosten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)