Srčni izbranec Tanje Žagar je tako nežno božal njen nosečniški trebušček, prizor, ki ga ne gre zamuditi

Srčni izbranec Tanje Žagar je tako nežno božal njen nosečniški trebušček, prizor, ki ga ne gre zamuditi (foto: Lidija Mataja) Lidija Mataja
22. 4. 2021

Tanja Žagar je prvo nosečnost skrivno skrivala iz tistega obdobja pa ni prav veliko njenih fotografij, zato so tiste redke še bolj dragocene.

Glasbenica Tanja Žagar nikoli ni skrivala, da si želi okusiti čare materinstva in z rojstvom sina Karla se ji je velika želja le uresničila. V času prve nosečnosti je svojo zasebnost še bolj skrbno čuvala, zato tudi njenih nosečniških fotografij ni prav veliko.

V šovu Zvezde plešejo, kjer je že pred časom nastopila, je delila nežno fotografijo s svojim srčnim izbrancem Mikijem Šarcem, ki jo je ob morju nežno objemal in božal njen nosečniški trebušček. Fotografija je še kako ljubka in verjetno tudi Tanji zelo ljuba.

Trenutno je naša popularna pevka presrečna, saj je znova noseča in ne skriva, da si je to že nekaj časa želela. Za zdaj še ni jasno ali bo Karlo dobil sestrico ali bratca, prav gotovo pa se bo ne glede na spol, zelo razveselil novega člana družine, saj je Tanja odkrila, da ves čas ljubčka njen trebušček in se stika ob njega. Poletje bo za družino zelo posebno in vsi se ga že zelo veselijo.