Srđan Milovanović: Zdaj se moram dokazati, da sem dober. Pred vsemi, na televiziji. Jep, srhljivo.

Srđan Milovanović: Zdaj se moram dokazati, da sem dober. Pred vsemi, na televiziji. Jep, srhljivo. (foto: POP TV) POP TV
20. 9. 2019

38-letni profesor angleškega jezika in oče treh otrok, ki prihaja iz Škofljice, ima - kar se glasbe tiče - največ izkušenj z muzikali, poleg tega pa sodeluje še pri sinhronizaciji Disneyjevih risank pri nas.

Na vprašanje, kaj šteje med svoje največje uspehe na glasbenem področju, Srđan Milovanović odgovorja: "Ponosen sem na prvi nastop v Križankah s skupino Feel the Phil Collins, v kateri sem bil glavni vokalist, od takrat pa sem z muzikali v Križankah nastopil skoraj 20-krat. Ponosen sem tudi na svoj samostojni akustični koncert v Španiji pred 14 leti."

In ker smo tik pred pričetkom šova, nas je tudi zanimalo, česa se najbolj veseli v sklopu novih oddaj? "Najbolj se veselim nastopov v živo. Trenutek, ko se postaviš pred občinstvo in gre lahko vse narobe (pa tudi vse prav). Nihče te ne more ustaviti, ni prostora ne časa za popravke, ta trenutek pa je neponovljiv, edinstven. Povezava z občinstvom je nekaj posebnega, ker moraš kot nastopajoči posredovati zgodbo in občutke. Če ti to uspe, vsi odidemo domov bogatejši za nepozabno izkušnjo," je odgovoril Srđan, ki je dodal, da mu sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas pomeni ogromen osebni izziv, saj si je doslej predstavljal, da je v pevskih preobrazbah dober. "Zdaj pa moram to dokazati. Pred vsemi, na televiziji. Jep, srhljivo," je zaključil diplomirani anglist, pevec in še sinhronizator risank.

Priporočamo