Srečen konec za Robija, ki ste ga spoznali v Gostilni!

Robi si je svoje 
stanovanje uredil 
v Guncljah, kjer 
živi že dlje časa. (foto: Primož Predalič, Aljoša Kravanja) Primož Predalič, Aljoša Kravanja
Vir: Nova
22. 12. 2015

Robi je gledalce očaral s svojo odkritosrčnostjo, s svojo dobro voljo, visoko privihanimi brki in ljubeznijo do svoje mame, babi Zofi, ki ga je v zaključnem tednu tudi obiskala v Gostilni. Z nasmejanim 31-letnikom iz Guncelj se je tokrat sestala tudi Nova, ki je za trenutek pokukala v njegovo preteklost.

Robi v Gostilni nikoli ni skrival dejstva, kako močno je navezan na svojo družino. Kot pravi, je v življenju resnično hvaležen za to, da ima kar tri mame.

"Na babico sem tako navezan, ker sem kot otrok živel z njo in z očetom, to mi je od nekdaj veliko pomenilo. Vendar mi enako veliko pomenita tudi moja mamica in mačeha, ki živi z očetom že več kot 20 let," nam je povedal Robi in dodal, da čeprav v šovu o njegovem očetu ni bilo veliko govora, je prav on zaslužen, da je Robi stopil na profesionalno kuharsko pot. "On je v meni vzbudil željo, da postanem gostinec. Obljubil mi je, da bom nekoč imel svojo restavracijo, in to se je uresničilo. Lepo je imeti očeta, ki verjame vate," nam je povedal in dodal, da je imel svojo restavracijo v najemu, ko mu je bilo komaj 20 let. "Takrat smo vse vložili v to restavracijo. Nekateri ljudje so mi hoteli škodovati in jim je tudi uspelo, ampak sem imel takrat glavo drugje, v tistem času se mi je namreč ravno rodil sin Nik, ki mi je bil daleč najpomembnejši," nam je pojasnil Robi, ki ima poleg osemletnega Nika tudi štiriletno hčerkico Lano.

Na težki življenjski preizkušnji

Kot pravi, se je njegovo življenje za hip ustavilo pred petimi leti, ko je na delu padel na trtico. "Poškodoval sem si hrbtenico in takrat sem mislil, da je konec, da ne bom mogel več nič delati. Bolečina se je vlekla ves mesec, ker so me v zdravstvenem domu pošiljali na telovadbo z upokojenci, potem pa me je operiral pravi profesionalec. Če me ne bi takrat čez noč operirali, bi zdaj bil invalid," nam je povedal Robi, ki si je ob nesrečnem padcu zlomil dve vretenci, si poškodoval živec, zaradi poškodb pa so se začele pojavljati tudi težave z mišicami. In čeprav se je za Robija vse dobro izteklo, priznava, da posledice čuti še danes. "Tudi v Gostilni sem jih čutil. Imel sem velike težave s hrbtenico, zaradi česa so mi na Pop TV priskrbeli tudi redne fizioterapije, prav tako pa sem zaradi tega v hiši dobil posebno vzmetnico. Hvaležen sem jim, da so mi pomagali," nam je še priznal Robi, ki sicer svoje bolečine v hrbtenici doma lajša z nordijsko hojo.

Še to:

  • Čeprav se je simpatični Robi s partnerico razšel pred letom dni, nam je priznal, da ga je po njegovi zadnji oddaji pričakala. "Nikoli se ne ve, kaj se bo zgodilo. V zadnji oddaji, ko sem zapustil šol, me je pričakala in me odpeljala k mojima dvema angelčkoma. Mislim, da je tudi to znak, koliko me ima rada in koliko imam jaz rad njo. Tako ali tako pa vedno pravim, da prava ljubezen nikoli ne umre," nam je še povedal Robi.

Kaja Milanič

Priporočamo