Kopitarjeva še vedno do ušes zaljubljena

Ines in Anže sta pred kratkim praznovala prvo obletnico poroke in tudi minuli vikend sta delovala še ‘sveže’ in zaljubljeno. (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
29. 8. 2014

Minuli konec tedna smo na Telemachovem košarkarskem turnirju v Ljubljani v prvi vrsti opazili celotno družino Kopitar, ki je očitno prišla spodbujat naše junake. Naš fokus je bil seveda uperjen v mlajša zakonca Kopitar, ki sta se ob gledanju tekme očitno izredno zabavala.

Junija je minilo leto dni od najbolj oblegane poroke v Sloveniji, ko sta si usodni da dahnila dolgoletna partnerja Anže Kopitar in Ines Dominc. Zakonca veljata za izredno molčeč par, saj svoje zasebnosti ne obešata na veliki zvon in o tem na splošno zelo nerada govorita. Njuna ljubezen in povezanost z družino, predvsem Anžetovo, pa vidno temeljita na dobrem prijateljstvu in medsebojnem razumevanju.

V prvi vrsti košarkarske tekme med Brazilijo in Slovenijo so namreč sedeli Anžetova mama Mateja, oče Matjaž, brat Gašper in seveda Anžetova žena Ines. Delovali so kot odlično uigrana ekipa, še posebej pa sta bila simpatična Anže in Ines, ki sta nenehno pogledovala proti tribunam in z nasmehom pospremila zanimive pripetljaje preostalih navijačev.

Anže in Ines sta bila navdušena tudi nad igro prijatelja Gorana Dragiča, ki prav tako živi čez lužo. Čeprav je pot od Los Angelesa, kjer ima bazo Anže, do Phoenixa, kjer za Sunse košarko igra Dragič, dolga, se na isti celini športnika gotovo velikokrat srečata. Njegovo igro je pozorno spremljala in dokumentirala tudi Anžetova žena, po končani igri pa se je družina celo odpravila v garderobo, kamor novinarji nismo imeli dostopa.

Več fotoutrnikov zaljubljenih golobčkov si poglejte v novi številki revije Story.

Napisala Manja Plešnar
Fotografije Goran Antley

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story36/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 36/2014

Story 36/2014, od 28. 08. 2014