Sta Dejan Vunjak (Zvezde plešejo) in soplesalka res zaljubljena?

Sta Dejan Vunjak (Zvezde plešejo) in soplesalka res zaljubljena? (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
Vir: Nova
17. 4. 2017

Pevec zabavne glasbe Dejan Vunjak, sin pokojnega legendarnega pevca in avtorja Brendija, se po plesnem parketu šova Zvezde plešejo strastno vrti s svojo soplesalko Tadejo Pavlič.

Pozornemu očesu gledalca seveda ne uide, da je med njima prava kemija. In kako to kemijo občuti Dejan? Z Dejanom se je vedno prijetno pogovarjati, saj je izredno odprt in prijazen – pravi magnet za ženske, če smo iskreni.

Takoj na začetku je potarnal, da mu šov Zvezde plešejo vzamejo res precej časa, še več, kot je mislil. "Šov Zvezde plešejo mi res vzame ogromno časa. Zame je to trenutno primarna zadeva, s katero se ukvarjam. Naj povem kar na primeru: v četrtek sem bil na treningu od osmih zjutraj pa do desetih in potem od petih popoldne pa do osmih zvečer. Skratka, povprečno tri do štiri ure na dan. Res je veliko vloženega časa, a to moram izpeljati."

Sicer pa ima rad vedno nove izzive, kar zanj ples je, saj prej ni plesal. Vendar pa imajo nadarjeno plesalko v družini – to je njegova sestra Tina Vunjak. "Zelo rad plešem in se učim novih stvari. Moram reči, da je zelo naporno, a to je zame tudi neki novi izziv, najboljše pa je, da vidim, kaj lahko iz sebe naredim in tudi, kaj znajo drugi iz tebe narediti."

Da res pridno trenira, pokaže tudi tehtnica: "Izgubil sem že sedem kilogramov v malo več kot mesecu dni, kolikor treniram. In kilogrami se še kar topijo, čeprav ob tem res veliko jem," pove v smehu. A bodimo iskreni, vitkost mu res pristaja.

Kaj imata s soplesalko?

"Moja soplesalka Tadeja – z njo res dobro sodelujeva. Stara je šele 19 let, a je enostavno enkratna in res odlična učiteljica. Je tudi koreografinja, saj so vsi najini plesi njena koreografija. Zdi se mi, da zelo dobro poveže glasbo z zgodbo in plesom in vedno znova sem presenečen nad njo. Predvsem pa zna enostavno pokazati, kaj moram narediti. Ni dovolj le, da mi pokaže korak – jaz to vidim, ampak moram znati to še občutiti. Ona pa mi zna preprosto povedati, kako naj gib izvedem, na primer: Imej občutek, kot da držiš veliko pico v roki in podobne zabavne primerjave. Je zelo stroga, verjetno tudi zaradi tega, ker ona ve, koliko lahko povleče iz mene, in me temu primerno priganja."

No, pa je med njima kaj kemije, privlačnosti, o čemer se šušlja? "Ne, med nama ni nobene kemije, dal bom dolgočasen odgovor: res sva dobra prijatelja. Moram povedati, da se poznava že od prej, saj je ona plesala z mojo sestro Tino Vunjak v predstavi Birds of Paradise. Tako da sva se spoznala že prej, bila je tudi na zabavi pred prihodom novorojenčka moje sestre. Sva pa oba veseljaka in oba trmasta."

Vendar pa je Dejan o svojem ljubezenskem življenju skrivnosten. "Hmmm, tako bom rekel: vedno sem pripravljen odgovarjati na najrazličnejša vprašanja in vse deliti z javnostjo, vendar pa sem se že pred časom, pred petimi leti, odkar sem na sceni, odločil, da vse rad delim, en košček pa želim imeti le zase. In odločil sem se, da ljubezenskega življenja z mediji ne bom delil, saj menim, da je bolj pomembno to, kar delam, kot to, s kom si delim posteljo."

Bolj kot videz mu je pomembna notranjost

Pa vendar, kakšna je njegova idealna punca? "Videz je pomemben, a osnova je to, da je to človek z dobrim srcem. Vem, da se to sliši zelo osladno, a to je moje merilo. Moški smo res vizualni in je pomembno, da je luštna in lepa in ima lepe oči, da te pritegne, ampak mora pa biti nekaj več od tega. Videz je pomemben prvih nekaj sekund, preostale ure ali pa dneve ali pa leta pa je pomembna notranjost. Mora biti zelo moralen človek, zelo pošten, dobrosrčen."

Eva Jandl