Sta Jasna Kuljaj in TV SLO rešili spor na sodišču?

Jasna Kuljaj (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
22. 10. 2013

Sodni spori znajo biti hudo zanimiva reč. Vik in krik, razprtije ... nato pa na vsem lepem nepričakovan zasuk. Se je nekaj takšnega zgodilo tudi v razvpitem sporu med Jasno Kuljaj in RTV Slovenija?

Jasna Kuljaj, za katero smo mislili, da je na televiziji ne bomo več videli, je poskrbela za popolno presenečenje.

Njeno ime se je namreč pretekli teden pojavilo v špici animirane serije Jebovlje v terminu oddaje TV Slovenija 'Zaigraj še enkrat sam', ki jo vodita Jure Godler in Tilen Artač.

To nedvomno lahko pomeni le eno: Jasna Kuljaj še vedno sodeluje z nacionalko! Ker zadeva kljub svoji siceršnji neverjetnosti očitno ni prav nobeno naključje ali pomota, smo o tem seveda nemudoma povprašali tudi voditeljico.

"Pred časom me je poklical urednik Bojan Krajnc in mi povedal, da za projekt Jebovlje potrebuje glas za ženske like. Z njim, Sašem Hribarjem in drugimi imitatorji že dolga leta dobro sodelujemo, zato sem ponudbo sprejela," je povedala Jasna in dodala, da ji je žal, da morajo njen delovni status urejati prek sodišča.

"Meni osebno je iskanje pravice na sodišču zaenkrat prineslo zgolj umik iz oddaje, ki sem jo mnogo let s srcem soustvarjala. Zato res upam, da se bo zadeva na sodišču čim prej razpletla," dodaja Jasna, in kot kaže, gre le za tako imenovano nekakšno vmesno premirje.

Priporočamo