Sta se Boris Cavazza in Ksenija Benedetti res razšla? To odgovarja Ksenija

Sta se Boris Cavazza in Ksenija Benedetti res razšla? To odgovarja Ksenija (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
1. 11. 2021

Nekdanja šefinja protokola Ksenija Benedetti pravi, da jo številni kličejo, če sta se z igralcem Borisom Cavazzo zares razšla, zdaj je povedala pravo resnico.

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza že leta živita svojo ljubezensko pravljico, ki je prav noben vihar ne more končati, zato je bilo še toliko večje presenečenje, ko je nekdanja šefinja protokola za revijo Onaplus dejala: "S težkim srcem sva odšla vsak po svoje."

Ko se je naslovnica revije Onaplus pojavila na spletnih omrežjih, so mnogi pomislili, da Ksenija govori o svojem ljubezenskem življenju in mnogi so bili šokirani, da je vsega konec.

Saša Lendero je s svojim bivšim možem povezana vse do danes, bil je glavna zvezda na poroki

Zdaj se je oglasila tudi Ksenija, ki je pojasnila, kakšna je prava resnica in kaj se pravzaprav dogaja. "Ker zaradi naslova že od navsezgodaj prejemam zaskrbljene klice: ne, z Borisom SEVEDA nisva šla narazen," je v smehu na Facebooku zapisala Ksenija.

Drži pa tudi, da se je pred časom razšla s Twitterjem in da sta odšla vsak svojo pot. "Nekateri so mi rekli, da sem s tem, ko sem zapustila twitter, vrgla puško v koruzo, a nikakor nisem. Še vedno pišem kolumne in se oglašam na facebooku. Pa novo knjigo pišem. Neargumentiranih komentarjev in gnojnice imam dovolj," je še povedala za Onaplus.