Stančka Šukalo Šeško in Miša Margan: Skupaj v novo leto

Stančka se bo potepala po gradovih, Miša pa bo na toplem čvekala z glasbenimi gosti. (foto: Tanja Zrinski ) Tanja Zrinski
Vir: Govori.se
16. 12. 2009

Na TV Pika bodo gledalci uro pred glasnim odštevanjem v novo leto lahko uživali v družbi dveh lepotic. Ena bo med glasbeniki, druga med grajskimi zidovi.

Silvestrska oddaja, ki bo ponudila vse to in še več, se imenuje Ko pride polnoč, voditeljici, o katerih smo govorili, pa sta Stančka Šukalo Šeško in Miša Margan. Vsaka bo obvladovala svoj teren. Miša bo v studiu, torej na toplem, gostila različne glasbene goste, Stančka pa bo na svežem zraku v družbi graščaka spoznavala čare gradov Fala, Viltuš in Slivnica.

Za pester glasbeni program bodo v posebni silvestrski oddaji poskrbeli številni glasbeniki, med drugim tudi Atomik Harmonik, Boštjan Konečnik, Ansambel Toneta Rusa, Vesele Štajerke, Brendi in Korado, Manca Špik, Ana Rotar, Rebeka Dremelj, Alenka Gotar, Alfi Nipič, Anita Kralj, Skater, Minea, Karma in E.T. Ob polnoči bodo vsi skupaj nazdravili novemu letu. Le kakšne bodo želje?

Priporočamo