Stančka Šukalo Šeško: Ujela sanje

Vir: Lea
25. 6. 2009

Ob iztekajoči se sezoni vodenja oddaje Ujemi sanje si bo tudi Stančka po velikem koncertu privoščila zaslužen oddih, še pred tem pa bo z zadnjo oddajo razveselila še kakšno družino.

Oddaja Ujemi sanje je v celotnem letu žela odlične pohvale, saj so z njo dosegli velik humanitaren uspeh. Ves čas pa je za oddajo stala dobra ekipa in lepotica Stančka, ki je bila aktivna tako pred kamero kot tudi v najpomembnejšem delu trženja in zbiranja humanitarnih prispevkov.

“Najhuje je zdaj v tem času, saj se pozna recesija. Ljudje so zadržani in se bojijo dati finančne deleže. Mogoče bi lahko rekla, da so zgubili zaupanje v pomoč socialno ogroženim,” nam zaupa lepotica. Sama je tako imela veliko težje delo kot na začetku sezone.

“Na nas se je obrnilo veliko ogroženih družin in težko je vsem ugoditi. Vesela sem, da nam je kljub vsemu uspelo pomagati in zbrati veliko sredstev, ki so šla v prave roke.”

Pozitivno mišljenje

Stančki je bilo v veliko zadovoljstvo dejstvo, da je njihova oddaja še vedno na prvem mestu po meritvi gledanosti. “To, da nas spremlja veliko ljudi, mi veliko pomeni, saj tako vemo, da smo na pravi poti.”

Pred počitnicami, ko bodo končali oddajo pred dvomesečnim premorom, pa si bo oddahnila tudi Stančka. “Ta dva meseca bomo izkoristili za razmislek o prihajajoči sezoni. Radi bi, da bi prihodnje leto oddaja potekala v živo in za to je potrebno kar nekaj priprav.”

Zadnji veliki dogodek bo tako veliki koncert v zaključni oddaji, ki bo v športni dvorani Lenart, kjer bo nastopilo več kot 30 glasbenih gostov. Po tem dogodku pa si bo Stančka nabrala novih moči na slovenski in hrvaški obali.

“Natančno določenega cilja še nimam. Vem pa, da kamorkoli me bo pot zanesla, bo lepo, saj ima hrvaška obala čudovito morje.”