Stančka Šukalo Šeško vabi na Tačkov tek

Vir: Story
9. 6. 2009

Simpatična voditeljica in nekdanja manekenka Stančka Šukalo Šeško je velika ljubiteljica živali. Prav zaradi tega je z vso močjo podprla organizacijo prvega Tačkovega teka, ki bo v mariborskem mestnem parku.

“Zdi se mi zelo dobro, da se kljub gospodarski krizi odzovemo na tovrstne akcije. Znanstveno je dokazano, da živali dobro vplivajo na počutje posameznikov. V vsem tem stresu ne smemo pozabiti, da so okoli nas živa bitja, ki nas potrebujejo, tako kot mi njih.”

Tačkov tek bo v nedeljo, 14. junija, namenjen pa je vsem ljubiteljem štirinožnih prijateljev. “Zbiranje in druženje se bo začelo ob 10. uri. Vsi, ki bodo prišli, bodo lahko prav tako donirali sredstva  za humanitarno pomoč Društvu za zaščito in proti mučenju živali Maribor.”

Stančko bo na teku spremljala psička Tera, za katero velja, da je bolj lene narave. “Na srečo nama ne bo potrebno teči, saj bo sprehod okoli treh ribnikov kratek.” Za Tero pa na splošno ni priporočljivo, da bi se naprezala, saj je pred kratkim prestala hudo operacijo, kjer se ji je obrnil trebušček.

“Imela je srečo in veterinarji so jo zadnji trenutek operirali,” nam je zaupala lepotica.

Organizaciji pa se je z veseljem pridružil tudi Radio Center. Prepričani so namreč, da bo postal zvezda stalnica v Mariboru in da mu bodo kmalu sledili tudi teki v drugih slovenskih mestih – Ljubljana ima tako že REPKOV TEK.

Nova Story že v prodaji

Story