Ste slišali, kaj je povedala Mojca Mavec in kaj je na to rekla Saša Lendero. Kaj pa pravite vi?

Ste slišali, kaj je povedala Mojca Mavec in kaj je na to rekla Saša Lendero. Kaj pa pravite vi? (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
28. 7. 2022

Pevka Saša Lendero je svoj 40. rojstni dan kar preskočila, a že kmalu jo čaka nova velika prelomnica, ko se bo srečala s številko 5. A zdi se, da je v tej fazi svojega življenja srečna in pomirjena in da že dolgo živi svojo družinsko pravljico in tudi ljubzensko, saj sta si nedavno s srčnim izbrancem tudi pred matičarjem obljubila večno zvestobo.

"Sem letnik 1973. Raje zdaj povem na glas, kot da se spet znajdem v kaki družbi in zamre pogovor, takoj ko me vprašajo, koliko sem stara. V trenutku postanem odrasla sredi množice mlajših, ki so mislili, da sem njihova kompanjonka," nam je pred časom zaupala Mojca Mavec. Se kaj podobnega dogaja tudi vam?

(smeh) Ja! V opisano se z lahkoto vživim! Je pa res, da mi zdaj osuplost na obrazih že kar malce godi – kadar se zgodi, seveda. (smeh) 

Štiridesetega rojstnega dne sploh nisem praznovala, saj sem bila ravno sredi snemanja televizijskega projekta Ljubezen na deželi.

Vir: Onaplus.si