Ste v zadnjem času kaj videli Tanjo Žagar? Tukaj se vidi, kako noro je zdaj vitka!

Ste v zadnjem času kaj videli Tanjo Žagar? Tukaj se vidi, kako noro je zdaj vitka! (foto: Instagram/Tanja Žagar) Instagram/Tanja Žagar
16. 3. 2023

Pevka Tanja Žagar ne skriva, da obožuje sprehode po mestu in videti je, da ji še kako dobro denejo.

Pevka Tanja Žagar je pred časom povedala, da z družino vsak dan naredijo daljši sprehod, ki ji seveda veliko pomeni.

Mnogi pa so opazili, da je po dveh porodih videti v zares sijajni formi in da je v zadnjem času izgubila še nekaj dodatnih kilogramov.

Ko je nedavno objavila povsem svežo fotografijo na svojem Instagram profilu, so  mnogi kar pogledali, saj je bilo težko ne opaziti, da je zdaj zares izjemno vitka in da njena postava že dolgo ni bila takole izklesana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Prav gotovo so sprehodi po mestu naredili svoje, njen aktiven način življenja pa je poskrbel, da je tudi zdaj, ko je mama dveh sončkov, ves čas v dobri formi in da je videti noro mladostna.

Morda je nekaj pri vsem skupaj kriva tudi genetika, prav gotovo pa je tudi to, da je pevka zelo pazljiva pri tem, kaj se znajde na njenem krožniku, zato vedno doma kuha za celo družino in tako poskrbi, da ima vse sestavine vedno pod kontrolo.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.