Ste vedeli, da je za Davida Amara nekoč skrbel Miki Šarec?

Ste vedeli, da je za Davida Amara nekoč skrbel Miki Šarec? (foto: POP TV) POP TV
22. 9. 2019

Vsi tisti, ki spremljamo glasbeni svet še kako dobro poznamo danes 26-letnega Davida Amara, ki je nastopal že kot mladi fantič, in sicer pod imenom David Grom. Takrat ga je imel pod okriljem svoje založbe Gong Records Miki Šarac, partner glasbenice Tanje Žagar. Miki je že pred leti verjel v talentiranega mladeniča, ki sicer prihaja iz Gorenjske in, kot kaže, je imel še kako prav.

David Amaro danes živi in ustvarja na Otoku, v Manchesterju. Sodelovanje v oddaji je vzel kot velik poklon, saj povabila nazaj v Slovenijo, kjer bi sodeloval v enem najbolj gledanih šovov, ni pričakoval. David pravi, da bo vse skupaj odlična priložnost za razvoj in boljše spoznavanje vokala, najbolj pa se veseli "profesionalizma, zabave, smeha, novih poznanstev, pa tudi samih preobrazb" ter seveda adrenalina, ki ga začuti vsak glasbenik, ki stopi na oder.

In kaj šteje med svoje največje uspehe? "Verjetno to, da sem med drugim pel spremljevalne vokale velikim imenom britanske glasbe: JP Cooper, Take That. S Take That sem nastopil tudi kot eden od pevcev spremljevalnega zbora na njihovi arena turneji."