Ste vedeli, kaj v svoji garaži skriva Denis Avdić?! Ta jekleni konjiček vas bo čisto SEZUL, zeloo težko ga je dobil (z razlogom)

Ste vedeli, kaj v svoji garaži skriva Denis Avdić?! Ta jekleni konjiček vas bo čisto SEZUL, zeloo težko ga je dobil (z razlogom) (foto: Goran Antley) Goran Antley
28. 11. 2022

Velja za radijskega voditelja brez dlake na jeziku, ki razveseljuje staro in mlado. Pred mikrofonom se znajde odlično, a tudi za volanom ni nič kaj drugače.

Priljubljeni Denis Avdić zajema življenje z veliko žlico - je družinski človek, mož in oče, a najde čas tudi za svoje strasti. Med drugim je navdušen nad avtomobili, v svoji garaži pa skriva nekoč ikonični jugoslovanski avtomobil - fička! No, ta mu ni kar padel z neba, kot je razkril v pogovoru z našimi kolegi iz uredništva Avto magazina. Zanj se je namreč moral izpogajati z 92-letnim gospodom, ki je bil pred njim lastnik vozila.

TI 3 znaki bodo v letu 2023 imeli NAJVEČ SREČE, pravijo astrologi (je med njimi vaše horoskopsko znamenje?)

Opisal je, kako je vse skupaj potekalo, a na koncu je bil vesel, da je jekleni konjiček, ki si ga je tako zelo želel, pristal v njegovih rokah.

"Pred nekaj leti sem stricu, ki živi v Bosni, rekel, da naj me pokliče, če najde kakega lepega Fička. Imel sem resen namen, da ga kupim. In res me je en dan klical, da ga je našel pri 92-letnem gospodu, ki že lep čas nima vozniškega izpita, ker mu ga zaradi starosti ne podaljšajo.

Gospod pa ima doma v garaži Fička s 46.000 prevoženimi kilometri in je prvi lastnik. Fičko je moj letnik, letnik 1982. Gospod ga ni želel prodati, na koncu pa je pristal na 3.000 evrov in tako bo zdaj tale Fičo z mano do konca!"

vir: Avto-magazin

Dodal je še, da se je moral za to, da postane nov lastnik fička, še kako potruditi. Najprej je ponudil 500 evrov, saj ni imel občutka, koliko je sploh avto vreden. Na koncu se je zaljubil vanj, in je toliko časa dvigoval ceno, da je lastnik končno pristal na prodajo.