Ste vedeli to?! Nekdanja smučarka Ana Drev je lastnica TE znane blagovne znamke (izdelke obožujejo številni)

Ste vedeli to?! Nekdanja smučarka Ana Drev je lastnica TE znane blagovne znamke (izdelke obožujejo številni) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2023

Prehodila je pot od nekoč uspešne smučarke do odlične podjetnice.

Ana Drev je naša nekdanja alpska smučarka, ki je leta 2020 končala svojo športno kariero. Pred tem si je na treningu hudo poškodovala desno koleno. Strgala si je namreč sprednjo križno vez, kasneje pa uradno naznanila, da je končala kariero.

Na takratni novinarski konferenci je dejala: "Mislim, da je dovolj in da so pred mano zdaj novi izzivi. Več kot deset let sem nastopala v svetovnem pokalu. Bile so dobre in slabe sezone, sezone, ko sem se poškodovala, ko sem se vračala po poškodbah."

Odločila se je za nov korak in ustanovila svojo blagovno znamko. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Drev (@ana.drev)

Ana Drev je že pred nekaj leti, ko je še tekmovala, ustanovila svoje podjetje in blagovno znamko Snow Monkey. Ukvarja se predvsem s prodajo termo steklenic, hkrati pa ponujajo tudi druge izdelke, ki se povezujejo z zimskimi športi. Nekdanja smučarka je že večkrat priznala, da ni značilna podjetnica, saj ustanovitev blagovne znamke ni bila njena velika želja.

VEČ o tej temi vas čaka TUKAJ, na Cosmopolitan.si

  • Morda bi vas še zanimalo: "Danes je več prehranskih mitov, kakor pa resnic" Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.