Ste videli, kako velik je že sinček Damjana Murka? Dopolnil je 8 let, poglejte si, kaj sta mu dala starša

Ste videli, kako velik je že sinček Damjana Murka? Dopolnil je 8 let, poglejte si, kaj sta mu dala starša (foto: Osebni album) Osebni album
1. 10. 2020

Mladi mož je dopolnil osem let, starša pa sta se nadvse ponosno slikala z njim.

Mali Tiar je ob tem dobil prav posebno darilo, saj sta ga mamica in očka razveselila z Lego Ninjago torto. Ponosni očka Damjan je ob tem zapisal: "Pred osmimi leti nama je Bog podaril tebe. Dragi Tiar, dolgo sva prosila za to, dana nama je najlepša vloga v življenju, biti starša."

Družinica je videti nadvse prisrčna in povezana, lahko pa mirno ugotovimo, da je Tiar podoben svojemu očetu, predvsem ko gre za nasmeh, pa tudi pričesko imata podobno. Ob tem so se oglasili številni Damjanovi sledilci in se pridružili iskrenim rojstnodnevnim čestitkam.

Damjan ne skriva dejstva, da je izjemno ponosen na svojega sinčka. Pred časom je tako dejal: "Ponosen sem, da lahko rečem, da je za nama z ženo že velik del uspeha pri vzgoji najinega sina, in če bova tako nadaljevala, se nimava česa bati, gotovo bo Tiar zrastel v osebo, ki je ponosna na svoje starše in vredna svojega imena."