Ste videli, kakšna je bila 9-letna Sanja Grohar? Prizor, ki ga ne gre zamuditi!

Ste videli, kakšna je bila 9-letna Sanja Grohar? Prizor, ki ga ne gre zamuditi! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
20. 4. 2021

Nekdanja misica, zdaj pa zelo uspešna vplivnica in predana mamica, je pokazala, kakšna je bila v otroštvu.

Sanja Grohar se je z nostalgijo spomnila brezskrbnega otroštva in objavila fotografijo, na kateri je slavila deveti rojstni dan, tako kot se spodobi: z veliko čokoladno torto, ki se jo je z veseljem lotila.

Ob nostalgični sliki je odkrito zapisala: "Kdo se spomni rojstnih dni doma, z domaco torto ter polno sladkarij iz najblizje trgovine? Bazooka žvečilke, Eurokrem Blok, Paris piškoti, Pez bonboni... no pa da ne pozabim še malinovega soka za razredčiti." Ja, to so izdelki, ki se jih iz otroštva spomni marsikdo med nami.

Mimogrede je še priznala, da njena kuhinja sicer ni več ista, a ona je ostala ista sladkosneda Sanja. No, to se na njeni postavi niti malo ne pozna, saj je še vedno vitka in čvrsta.

Sanja, ki se je preizkusila tudi v pevskih vodah, je s sinom Nicolaijem in soprogom Matejem zadnjih sedem let živela v Londonu, a zdaj je spet v Sloveniji. Pred kratkim je nase opozorila z nastopom v oddaji Kdo si ti?, v kateri je nastopila v kostumu čebele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐚 | Mom Inspo Fashion (@sanjagrohar)