Ste videli mrcino, ki jo ima v svoji garaži Tomi Meglič? Tak avto bi si zagotovo želel marsikdo, pravi lepotec je!

Ste videli mrcino, ki jo ima v svoji garaži Tomi Meglič? Tak avto bi si zagotovo želel marsikdo, pravi lepotec je! (foto: Goran Antley) Goran Antley
21. 5. 2022

Gre za enega najbolj prodajanih avtomobilov v Sloveniji. 

Pevec ene najuspešnejših glasbenih skupin na slovenskih tleh je v intervjuju za Avto Magazin zaupal, da hrumenje avtomobilskega motorja ni eden tistih zvokov, ki v življenju pritegnejo njegovo pozornost.

Paleta zvokov, ob katerih mu zaigra srce je namreč precej bolj pestra in zgovorna. Kljub temu pa tudi sam ni povsem neodziven na avtomobilske lepotce. Ravno nasprotno! Njegove želje in pričakovanja do jeklenih konjičkov so jasne, že več kot 13 let pa mu družbo dela zanesljiva nemška avtomobilska znamka.

Našim kolegom je razkril, kaj se skriva v njegovi garaži.

"Trenutno Volkswagen Tiguan. Že več kot 13 let skupina Siddharta sodeluje z Volkswagnom in to je moj drugi Tiguan. Všeč mi je njegova oblika, poleg tega pa ima vse, kar potrebujem. Volkseagnova tehnologija je vredna vsega zaupanja. Prav zaradi slovesa, da so praktično nepokvarljivi, jim ljudje zaupajo, kar se kaže tudi v njihovi razširjenosti."

Celoten intervju s Tomijem, ki je razkril marsikaj zanimivega, si lahko preberete TUKAJ

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomi M Siddharta (@tomi_m_siddharta)