Ste že videli hčerko igralke Mojce Fatur? Mladenka je čista kopija svoje mamice!

Mojca Fatur (foto: Alesh Maatko) Alesh Maatko
16. 6. 2021

Priljubljena igralka velja za osebo, ki svojih otrok ne izpostavlja javnosti, a tokrat je naredila izjemo in pokazala, kako ponosna in vesela je.

Mojca Fatur in Klemen Slakonja veljata za izjemno povezan par, ki predano skrbi za tri otroke, za sinova Leva in Ruja ter hčerko Milo, ki jo ima Mojca iz prejšnje zveze. Simpatična Mila je zdaj končala osnovno šolo, njena mamica pa je ob lepi, črno-beli fotografiji, ob tej priložnosti objavila čustven zapis.

"Zate nisem nikoli gojila nobenih predstav (no, mogoče sem se v tvojih dojencljastih letih predajala sanjarijam), saj se zavedam, da je glavno poslanstvo staršev, negovanje teh neobrušenih diamantov, ki nam jih je Stvarnik zaupal v varstvo. Izkušnje in družba, ki si jih izbirate, pa vas nato izoblikujejo v edinstvene in neponovljive dragulje. In največji privilegij staršestva je zagotovo ta, da smemo od blizu spremljati proces, ko se ljubka gosenica zabubi v svojo osamo - ko postane prav najstniško nedostopna, molčeča in skrivnostna," je zapisala Mojca.

Hčerki je še položila na srce, naj razpre krila široko, kolikor gre in naj se naužije lepote, ki jo izžareva. ". Ves svet naj bo tvoje platno in nikoli ne potegni ločnice med sanjami in otipljivim življenjem. Izsanjaj svojo resničnost in jo ponudi v uporabo vsem - predvsem tistim, ki zaradi porezanih peruti ne zmorejo sanjati tako drzno in živo kot ti," je še dodala. Opaziti je, da sta si Mojca in Mila izjemno podobni in nobenega dvoma ni, da ji bodo starši vedno stali ob strani in jo podpirali na vseh njenih poteh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mojca Fatur (@faturmojca)

Priporočamo