Ste že videli, kako je Marjetki Vovk uspelo izklesati postavo? Danes je taka, naravnost čudovita, samo poglejte jo!

Ste že videli, kako je Marjetki Vovk uspelo izklesati postavo? Danes je taka, naravnost čudovita, samo poglejte jo! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
7. 7. 2021

Videti je neverjetno mladostna in zdi se, da kar žari od energije.

Marjetka Vovk, ki skupaj s svojim soprogom Raayem ustvarja v duetu Maraaya, je prava lepotica. Pred kratkim je priznala, da sta med zaprtjem dejavnosti v času pandemije koronavirusa oba pridobila nekaj kilogramov, a sta jih tudi izgubila.

Marjetka občasno na Instagramu objavi kakšno svojo fotografijo, s katero preprosto očara svoje oboževalce. Na zadnji sliki jo lahko občudujemo v svetlo modrem kombinezonu s kratkimi hlačkami, ki ji pristoji kot ulit!

K temu poletnemu stajlingu je izbrala še beli slamnik, odločila pa se je za malce bolj živahno šminko, ki odlično dopolni njen videz. Seveda pa marsikoga zanima, kako se je spoprijela z odvečnimi kilogramčki. To je pred časom razkrila za enega od slovenskih portalov.

"Raay je bil malo bolj priden kot jaz, je pa tudi res, da je imel malo več kilogramov za izgubiti kot jaz. (smeh) Zelo rada hodim v naravo in se veliko več gibam kot Raay, ki je spremenil le prehrano, zato mi je bilo malce lažje. Enostavno sva se odločila, da bova v tem letu stopila pridobljene kilograme. Zaradi korone smo bili več doma in hladilnik malo preveč na voljo. Jaz se v bistvu nisem tehtala. Bi pa rekla, da sva izgubila deset kilogramov."

Vir: Žurnal 24

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)