Ste že videli, kako postavno ženo ima zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas? Prava lepotica je!

Ste že videli, kako postavno ženo ima zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas? Prava lepotica je! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
9. 6. 2022

Anej Piletič je skupaj z bratom Rokom, s katerim tvorita duo BQL, sta odnesla zmago v zadnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas.

Oba si bosta zdaj verjetno malce spočila, Anej pa bo zagotovo užival v družbi svoje postavne soproge Ize Hrastnik Fink. Marsikoga je lani presenetilo dejstvo, da se je že pri 22. letih poročil, a očitno je njuna ljubezen še kako močna in trdna.

Špela Močnik v kopalkah: Te bikinke so videti sanjsko, njene obline prav tako

Njegova srčna izbranka je Iza Hrastnik Fink, simpatična svetlolaska, s katero uživa v vsakem trenutku prostega časa. Vsaj del poletnih počitnic bosta zagotovo preživela kje ob morju, mi pa smo malce pobrskali po Izinem profilu na Instagramu in našli nekaj slik, ki prikazujejo njune romantične trenutke. Nastali so na Maldivih, kjer sta se mudila februarja letos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iza Piletič🌹 (@izapiletic)

S fotografij je jasno razvidno, da je njegova Iza postavno dekle, in mirno bi lahko nastopala kot manekenka. Anejevega uspeha v šovu se je zagotovo na moč razveselila, saj mu vedno stoji ob strani - tudi zdaj je močno stiskala pesti zanj in upala na zmago.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iza Piletič🌹 (@izapiletic)