Ste že videli, kako vitalna gospa je mama naše igralke Nine Ivanič? Ta prizor je raznežil njene oboževalce

Je tudi vam Nina Ivanič podobna prelepi igralki Sharon Stone? (foto: Sandra Bratuša/Zaklop.com) Sandra Bratuša/Zaklop.com
24. 5. 2022

Svetlolasa igralka je nadvse ponosna na svojo družino.

Nina Ivanič je igralka, ki jo številni poznajo po vlogah, ki jih je odigrala v filmih, nadaljevankah in na gledaliških odrih. Resnično je vsestranska, za vsako svojo vlogo pa se nadvse temeljito pripravi.

Ste jo videli? Monaška princesa Charlène med zadnjim javnim nastopom očarala v čudoviti srajčni obleki iz džinsa

Ko gre za njeno zasebnost, pa ji je zagotovo najljubša vloga mame. Ima dva sinova in soproga, to pa so ljudje, s katerimi najraje preživlja proste trenutke. No, ne samo z njimi. Nina ima še svoje starše, s katerimi je izjemno povezana.

To je pokazala z lepimi prizori na svojem Instagram profilu - objavila je fotografiji, na katerih je v družbi svoje mame in očeta. Že na prvi pogled je jasno, da je res podobna svoji mami, ki je vitalna, mladostna in živahna dama. Očitno je, da so vsi trije uživali v sproščenih trenutkih sredi čudovite narave.

Zagotovo jim ni bilo niti malo dolgčas in videti so izjemno povezani. To so opazili tudi Ninini sledilci, ki so jim namenili lepo število všečkov in prijazne besede, polne pohval.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)