Ste že videli, kakšen avto vozi Glorija Kotnik? TA prestižna mrcina vas bo se-zu-la!

Ste že videli, kakšen avto vozi Glorija Kotnik? TA prestižna mrcina vas bo se-zu-la! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2022

Kolegi iz uredništva Avto Magazina so pred mikrofon povabili slovensko deskarko Glorio Kotnik, ki je na minulih Olimpijskih igrah v Pekingu spisala čudovito zgodbo o uspehu in se okitila z bronasto medaljo. 

Zavoljo narave izbranega športa je Glorija Kotnik dobršen del življenja preživela za volanom ali na sopotnikovem sedežu, in čeprav je njena ljubezen do vožnje v zadnjih letih nekoliko splahnela, ji prav poseben užitek predstavljajo nemške avtoceste, na katerih lahko občasno tudi pritisne na plin.

Spregovorila je tudi o tem, kakšnega lepotca ima trenutno v garaži.

Trenutno vozim Audi A4 karavana. Bistvena lastnost, ki jo cenim pri avtomobilu je namreč ta, da me ne pusti na cedilu. Da je dovolj velik. Počasi to postaja težava, saj je avtomobil malce premajhen za moje potrebe. Športna oprema, otroški voziček,… Prtljažnik se zelo hitro napolni. Ker je precej nizek otroka tudi težko vzamem iz avtosedeža.

Želela bi si tudi 4x4 pogon, saj veliko časa preživim na visokogorskih cestah, v snegu. Prav zato bomo našega Audija kmalu zamenjali za nekaj večjega. V Avtohiši A2S sedaj skrbijo za njegove servise, s koncem poletja pa bom od njih v dar prejela sponzorsko vozilo.

TUKAJ si lahko preberete celoten intervju.