Ste že videli, kakšna lepotica je hčerka Iris Mulej

Ste že videli, kakšna lepotica je hčerka Iris Mulej (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
29. 10. 2018

Slovenska manekenka Iris Mulej redko kdaj pokaže svojo lepo hčerko Isabello, zato je verjetno številni še dan danes niste videli.

Iris Mulej, ki je že nekaj časa živi in ustvarja v Budvi, kjer si je z zaročencem Admirjem Barčičem ustvarila ljubek dom, ne skriva, kako zelo je ponosna na svojo hčerko edinko. Isabella odrašča v pravo malo princesko, vidi pa se, da jabolko ni padlo prav daleč od drevesa, saj je lepoto podedovala po svoji mamici.

Isabella je že zdaj prava mala lepotica, ki bo lahko kaj kmalu korakala po modnih pistah, kakor njena lepa mamica, ki tudi po porodu še vedno osuplja s čudovito postavo. Iris ne skriva, da ji materinska vloga zelo prija in da v tej vlogi izjemno uživa.

Številni se zato sprašujejo ali bo Isabella ostala edinka ali pa se ji bo morda v bližnji prihodnosti pridružil bratec oz. sestrica. No, že zdaj pa je jasno, da se za prihodnost slovenskega manekenstva ni bati, saj je pred Isabello svetla prihodnost na modnih pistah, če se bo seveda odločila zakorakati v modni svet.