Že videli, kakšne noge ima postavna Indira Ekić?

22. 3. 2018
Deli
Že videli, kakšne noge ima postavna Indira Ekić? (foto: Planet Tv)
Planet Tv

Indira Ekić je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov. Svoje na novo izklesane postave pa niti najmanj ne skriva.

Indiro Ekić odslej lahko spremljamo v komentatorski oddaji Od junaka do težaka, kjer ob voditeljici Jasni Kuljaj in osebnemu trenerju Andreju Milutinoviču spremlja dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija.

Lepa Indira še kako dobro ve, kako se trenutno počutijo tekmovalci v šovu The Biggest Loser Slovenija, saj je v lanski sezoni prišla vse do velikega finala in na poti do cilja premagala številne ovire. Pod vodstvom trenerja Jana Kovačiča je uspela izgubiti skoraj 30 kilogramov, v šovu pa je našla tudi srčnega izbranca, njeno srce je ukradel postavni pomožni trener Matic Kolenc.

Svojo lepo postavo pa je ponosno pokazala tudi v oddaji Od junaka do težaka, kjer je blestela v čudoviti modri obleki in kjer smo vsi lahko občudovali njene dolge noge. Indira, ki smo jo bili do zdaj vajeni gledati v športnih oblačilih, je zdaj pokazala povsem drugačno podobo in seveda z njo prav vse navdušila. Se tudi vam zdi, da je od konca šova izgubila še kakšen kilogramček ali dva?

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk