Ste že videli, kakšno obleko je Saša Lendero nosila na poroki? Čudovita je!

Ste že videli, kakšno obleko je Saša Lendero nosila na poroki? Čudovita je! (foto: Arhiv) Arhiv
23. 6. 2021

Že ko so potekale priprave, je bilo jasno, da bo šlo za poroko leta.

Saša Lendero in Miha Hercog sta znan glasbeni par, ki je skupaj že vrsto let. Ko je Miha pred kamerami pokleknil in zasnubil Sašo, je s tem ganil številne gledalce in gledalke, ki so se iskreno veselili z njima.

Saša je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila razne podrobnosti organizacije in priprave na poroko, med drugim je objavila tudi prizore iz poročnega salona, kamor je šla po obleko in upala je, da bo res izbrala tako, ki ji bo na vso moč pristajala. Njune poroke so se poleg družinskih članov udeležili številni prijatelji iz glasbenih krogov, ki so se skupaj z mladoporočencema veselili dolgo v noč.

Saša in Miha zdaj kujeta načrte za prihodnost in zagotovo načrtujeta kakšne družinske počitnice, prav gotovo pa nastaja tudi poročni album. No, njun prijatelj Domen Kumer v svojem Instagram storyju dal malce vedeti, kakšno obleko je nosila Saša - zgornji del je bil v obliki korzeta, okrašen s čipkami, njena pričeska je bila preprosta, spuščeni in rahlo nakodrani lasje so obkrožali njen obraz.

Saša Lendero

Vsekakor se strinjamo, da je bila čudovita nevesta! In če ste se spraševali, zakaj ni sama objavila fotografij s poroke, je zdaj jasen tudi razlog - Saša in Miha sta se odločila za dobrodelnost in sta slike prodala eni od slovenskih revij, izkupiček pa sta - kot je Saša sama opisala na svojem Instagram profilu - namenila društvu Viljem Julijan. Tako sta pokazala, da sta res človeka z veliko začetnico. Na njuni nadaljnji življenjski poti jima v našem uredništvu želimo veliko lepih trenutkov! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)