Ste že videli mamo Iris Mulej? Jasno je, po komu je takšna lepotica, gospa je čudovita!

Ste že videli mamo Iris Mulej? Jasno je, po komu je takšna lepotica, gospa je čudovita! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
23. 7. 2021

Pred kratkim je okrogli, 40. rojstni dan, praznovala Iris. Svoj življenjski jubilej pa je obeležila tudi njena mama.

Praznovala je namreč 60. rojstni dan, ob tem pa je Iris v Sloveniji pripravila dvojni praznik, saj sta z mamo slavili skupaj.

"Mesec čestitk, mesec praznovanja, mesec road-tripa z otrokoma iz Črne gore v Slovenijo, mesec presenečenj, mesec ponovnih objemov in prepirov z mojo mami, ki sem jo videla po skoraj dveh letih, mesec nabiranja jagod v babičinem vrtu, mesec gledanja skozi prste, ko babi vnuku in vnukinji zvečer pred spanjem peče palačinke, na debelo namazane z čokolado, mesec ponovnega snidenja s prijateljicami (za vse bi rabila še en mesec v Sloveniji)...", je ob lepi sliki, na kateri je v družbi svoje mame, zapisala Iris.

Ob pogledu na ta prizor je marsikomu postalo jasno, po komu je nekdanja manekenka, zdaj pa vplivnica in podjetnica, podedovala svojo lepoto. Njena mama je še vedno zelo mladostna gospa, ki niti pod razno ne kaže svojih let. Videti je izjemno "fit", njena koža je gladka in napeta, postava pa vitka. Sicer je Iris že v preteklosti večkrat poudarila, kako ponosna je na svojo mamo in kako hvaležna ji je.

"No in tudi mesec dni sem rabila, da sem spravila na kup vse slikice in video posnetke iz skupnega praznovanja “100 let” z mojo drago mami... krasen ambient @bled_rose_hotel in fotografije od @metka_majcen pa so krivi, da je bil izbor tako težak," je še ob koncu zapisala Iris. Očitno je bilo praznovanje zelo veselo in lepo, tako, kot se za skupno 100-letnico spodobi. Želimo jima, da bi še velikokrat skupaj obeležili rojstna dneva in se veselili v družbi najbližjih. Vse najboljše obema!