Ste že videli mamo Tare Zupančič? Zdaj je jasno, po kom je podedovala lepoto!

Ste že videli mamo Tare Zupančič? Zdaj je jasno, po kom je podedovala lepoto! (foto: Katja Žagar) Katja Žagar
8. 10. 2020

Postavna voditeljica in ustvarjalka je ob maminem življenjskem jubileju pokazala, koliko ji pomeni.

A pri tem nam ni ušlo dejstvo, da sta si z mamo precej podobni, čeprav je gospa kratkolasa temnolaska - tesno sorodstveno vez izda njun nasmešek.

Tara je v komentarju ob sliki, ki jo je objavila na svojem družbenem profilu, zapisala: "Moja mati ima danes rojstni dan. Povedala nam je, da letos ne sprejema daril, ampak da naj vsak izmed naše familije donira raje za @zavetisceobala in njihove lačne smrčke. Če je še kdo med vami, ki lahko pomaga s kakim evrčkom, naj pošlje ZIVALI5 na 1919.
Majko, vse najboljše!!"

Očitno je Tara od mame podedovala tudi ljubezen do živali, saj se obe nesebično razdajata za smrčke in tačke, ki potrebujejo pomoč. Na čestitko se je odzvala Tarina mama, ki jo je komentirala s sledečimi besedami. "Hvala draga moja, da si me izbrala za mati. Brez tebe ne bi bila to kar sem. In tudi zarad tebe sem tudi vsak dan boljša."

Očitno je, da sta mama in hčerka izjemno povezani, si stojita ob strani in se učita druga od druge. Zavedata se, da je treba vlagati v odnose in ljudi, ne v stvari, in tako tudi živita.