Ste že videli mlajšo sestro Sanje Grohar? Prava lepotica je, obe pa sta pozirali v kopalkah!

Ste že videli mlajšo sestro Sanje Grohar? Prava lepotica je, obe pa sta pozirali v kopalkah! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
23. 6. 2021

To pa je redek prizor, saj ne deli pogosto slike svoje sestre.

Ste vedeli, da ima Sanja Grohar, naša znana vplivnica in nekdanja misica, postavno mlajšo sestro? Ime ji je Tijana, s Sanjo pa sta si res zelo podobni. Obe imata izklesani postavi, kar sta pokazali na fotografiji, na kateri sta obe v zelo atraktivnih kopalkah.

Brez dvoma lepotici pritegneta veliko pozornosti, kjer koli se pojavita, če pa sta ob bazenu, pa toliko bolj! Sanjini sledilci na družbenem omrežju so bili nad prizorom navdušeni, kar so ji dali vedeti s številnimi všečki in lepimi komentarji. Sestri sta se jim zdeli preprosto čudoviti in lepo je videti, da sta tako zelo povezani.

Sicer je Sanja s soprogom in sinom trenutno v Sloveniji, kamor se je vrnila iz Londona ob izbruhu pandemije koronavirusa. Tako ima njen sinček Nicolai priložnost, da preživi več časa s svojimi sorodniki, dedki in babicami, pa tudi s postavno teto Tijano, ki svojega nečaka brez dvoma razvaja s pozornostjo in ljubeznijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐚 | Mom Inspo Fashion (@sanjagrohar)

Priporočamo