Ste že videli postavno hčerko Boštjana Romiha? Prava lepotica je in očetov ponos!

15. 7. 2022
Deli
UŽIVA V DELU 
Voditelj oddaje Boštjan Romih poudarja, da oddaja ostaja zvesta najvišjim vizualnim merilom. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Priljubljeni televizijski in radijski voditelj ne skriva ponosa, ko gre za njegovo prikupno družino.

Boštjan Romih, znan obraz s televizijskih zaslonov, ima nadvse čudovito družino, ki pa jo pretirano ne izpostavlja javnosti. S soprogo Laro imata tri otroke, hčerki Roso in Lilo ter sina Dana. Res so povezani in čas najraje preživljajo skupaj.

Nekdanja POP TV-jeva voditeljica v TEH kopalkah pokazala svojo popolno zadnjico, njena postava je zavidanja vredna

Boštjan občasno na družbenih omrežjih objavi kakšen utrinek iz njihovega življenja. Malce smo pobrskali po njegovem Instagram profilu in odkrili fotografije z družinskega oddiha, ki jih je objavil že pred časom. Jasno je, da njegova najstarejša hčerka Rosa hitro odrašča v pravo postavno lepotico, za katero se že obračajo številne glave.

Sicer pa je Rosa že dopolnila 18 let, privlači pa jo gledališče. Na odru se je že preizkusila, saj je pred časom sodelovala v predstavi z naslovom Svoje usode krojači. Ne glede na to, kakšno karierno pot bo izbrala zase, je nekaj gotovo: njena ljubeča starša ji bosta vedno stala ob strani in ji pomagala s svojim znanjem in življenjskimi izkušnjami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bostjan Romih (@bostjanromih)