Ste že videli taščo Borisa Cavazze? Gospa je nadvse očarljiva in še kako vitalna!

Ste že videli taščo Borisa Cavazze? Gospa je nadvse očarljiva in še kako vitalna! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
18. 8. 2021

Dami sta se odpravili na izlet in se pri tem očitno neizmerno zabavali.

Ksenija Benedetti, nekdanja šefinja protokola RS, predavateljica in soproga igralca Borisa Cavazze, je še kako vitalna in polna energije, saj vzorno skrbi zase - z zdravo prehrano in gibanjem.

Očitno so ji že starši privzgojili ljubezen do gibanja, kar je razvidno s fotografij, ki jih je objavila na družbenem omrežju. Na njih vidimo Ksenijo v družbi njene mame, Borisove tašče. Skupaj sta se odpravili na izlet, ogledali sta si slap Peričnik v Triglavskem narodnem parku, tam pa so nastali lepi prizori, ki jih je ovekovečil fotoaparat. Ksenijina mama je nadvse simpatična dama, ki ima pri svojih letih zavidanja vredno kondicijo, kar je pohvale vredno.

Jasno je, da v njunem primeru jabolko ni padlo daleč stran od drevesa, saj sta si mama in hčerka res podobni - krasi ju iskriv nasmeh in pozitivna naravnanost do življenja, ki jo širita tudi na druge. Zato ni nič čudnega, da marsikdo rad svoj čas preživlja v njuni družbi. Ksenijini sledilci so se takoj odzvali in družno pohvalili njeno simpatično mamo, ki je včasih bila ravnateljica na osnovni šoli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌼 (@ksenijabenedetti)

Priporočamo