Steffanio (Game Over): Poroka bo kot iz pravljice

Ker je Steffanio v
 preteklosti prestal 
močno kemoterapijo,
 se je odločil za zamrznitev 
svoje semenske tekočine. Oba
 si močno želita otroka in se 
bosta v skrajnem primeru
 odločila za umetno oploditev. (foto:  Helena Kermelj ) Helena Kermelj
Vir: Nova
4. 4. 2016

Številni se ga spomnite iz priljubljene mladinske zasedbe Game Over, drugi ste ga spremljali na poti boja z rakom, zdaj pa ga je Nova z dekletom Tajo Hodak pospremila na njegovo novo življenjsko pot. S parčkom, ki je zaljubljen do ušes, smo dopoldne preživeli v družbi čudovitih poročnih oblek, psičke Chloe in njunih načrtov za veliki korak – poroko.

"Zame je sanjska pravljična poroka, na kateri se počutim kot princesa."
Taja je imela v mislih obleko že izbrano, pri uresničenju njenih želja pa ji je naproti stopil poročni salon Grazia.
Vročemu soncu na Maldivih se bosta nastavljala že kot zakonca na medenem oddihu.

On je zvezdnik v svetu glasbe, ona pa nadobudna študentka. Bodoča veterinarka z veliko željo po lastnem pasjem salonu in lastnica prikupne psičke, ki je po besedah še skorajda svežih zaljubljencev kriva za njuno ljubezensko usodo. "Dobil sem jo v paketu s Tajo. Ob prvem srečanju me je pošteno nalajala, a če ne bi bilo nje, bi mogoče vse ostalo le pri spogledovanju," pojasnjuje Steffanio, ki se njunega prvega srečanja spominja, kot bi bilo včeraj. "Utrujen od prekrokane noči sem na prijateljevo povabilo odšel v Playo, kjer je do mene pristopila psička, za njo pa Taja s prijateljico." In kako se je romanca razvila? "Prvi kontakt sva vzpostavila prek Facebooka, odšla na nekaj zmenkov in iskrica je preskočila." Zdaj večino časa preživita skupaj v gnezdecu, pevec pa svojo svetlolasko neizmerno razvaja. Največkrat z večerjami. "Vem, da se sliši malce pocukrano, a rada se razvajava. Ne samo za valentinovo!"

NA KOLENA OB PRVI OBLETNICI

Tajina želja po poroki je v pevcu prebudila misel na ustalitev po veliko letih divjega življenja. Presenečenje za svojo drago je pripravil na prav poseben dan, njuno prvo obletnico: "Hotel sem pripraviti nekaj posebnega. Bil sem neverjetno živčen, prijateljica pa mi je svetovala, kje naj kupim prstan." Njegova mama že nestrpno pričakuje poročno slavje, njena babica je ob novici celo potočila solze sreče: "Dedi pravi, da me oddaja s težkim srcem, a ve, da grem v roke dobremu fantu."

GAME OVER NA POROKI

Kot vsakemu dekletu tudi Taji izbira poročne obleke predstavlja največji zalogaj. "Od nekdaj sem si želela snežno belo obleko, tako kot princeske. Imela sem nekaj idej, ki pri nas žal niso izvedljive, a s pomočjo salona sem našla sanjsko obleko." Slastna torta je že ogledana, lokacija poroke pa ju trenutno razdvaja med Ljubljano in Bledom. Za atrakcijo bo poskrbela kar psička, ki bo prinesla prstane, podporo pa jima bo delal ozek krog družine in prijateljev. "Taja me je prehitela in pričo že izbrala," pove Steffanio. Bo njegova mogoče kdo iz pop banda? "Trenutno imam ožji izbor. Mogoče pa s skupino celo nastopimo na poroki!"

JAHALA BOSTA NA OBALI

Slavje, na katerem bosta dahnila usodni 'da', bo skromno, potekalo pa bo zadnji konec tedna v avgustu. "Želiva si, da je dogodek tukaj zaseben in čim manjši," povesta. Denar bosta namreč raje vložila v medene tedne, najverjetneje bosta izbrala eksotične otoke prek Tihega oceana. Na Maldivih bosta svojo vez še utrdila, saj bo to glavna stvar za pravi sproščujoči oddih v dvoje. Odpotovala bosta za deset dni, tam pa ju čaka čudovita izkušnja, ki se je oba že neizmerno veselita: ježa s konji po peščenih plažah. 

Se trio vrača na sceno?

  • Seveda nas je gnala radovednost, ali se bo skupina, ki je nekoč lomila srca številnih najstnic, znova vrnila na glasbeno sceno. Njihov nedavni nastop v diskoteki Cirkus je bil po Steffaniovih besedah pravi 'raztur': "Oboževalci so skoraj bolj goreči kot nekoč, veliko je tudi novih obrazov, ki poznajo vse komade," nam z nasmeškom pove član trojice in skrivnostno dodaja: "Nekaj se razvija, bomo videli!" Sicer je njegov urnik trenutno polno zaseden, saj se ukvarja s sinhronizacijo risank in z izposojanjem glasu risanim junakom. A ker brez glasbe vseeno ne gre, zaključi: "Še vedno ustvarjam glasbo zase in druge, doma pa imam trenutno studio v nastajanju, ki mi bo v pomoč pri ustvarjanju. Tudi ob zgodnjih jutranjih urah."

Neja Drozg

Značke: Steffanio