Steffanio: Za Busanca pri Čepinu

Vir: Nova
11. 4. 2011

Da so Aleš Čepin, njegova punca Mateja Malnar in Steffanio zelo povezani, je že dolgo znano. Po novem pa se je Steffanio celo preselil k njima – a posebnega luksuza ni. Nastanitev je dobil kar v kleti, plačuje pa jo z delom!

Steffanio, ki se ga punce spominjajo iz skupine Game Over, zdaj pa je najbolj testosteronski del skupine Explosions, je očitno dobro zapisan pri menedžerju Alešu Čepinu. On in njegova punca sta mu namreč ponudila, da si začasen dom uredi kar pri njiju. Mateja je povedala: »Sprva je prihajal skoraj vsak vikend, kasneje je bil pri nama v Ljubljani pet dni in je šel le malo pogledat domov na Ptuj, zdaj pa je nastanjen kar pri nama. S skupino imamo veliko vaj, intervjujev, nastopov in za vse je lažje, če je Steffanio v Ljubljani. `Brez veze, da se voziš gor in dol, s tem imaš samo stroške,` sva mu rekla z Alešem in strinjal se je, da se preseli v Ljubljano.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri