Steklarna Rogaška je na police postavila prestižno kolekcijo

Steklarna Rogaška je na police postavila prestižno kolekcijo (foto: Alojz Petrovčič) Alojz Petrovčič
Vir: Nova
20. 2. 2017

Po tem, ko je multimilijarder Donald Trump kot 45. predsednik ZDA z družino tudi uradno vstopil v Belo hišo, je zanimanje za izdelke Steklarne Rogaška v trenutku doseglo vrtoglavo povpraševanje.

Tako je tudi v Sloveniji oziroma njenih prodajalnah svetovno priznana Steklarna Rogaška ponovno na police postavila prestižno kolekcijo kristalnih izdelkov, ki so jo ekskluzivno pred leti oblikovali za blagovno znamko Trump Home. V samem središču Kopra, le korak od osrednjega mestnega trga, smo obiskali Rogaško, kjer smo opazili, da je linija kristala Trump ob njegovi sliki zavzela osrednje mesto v trgovini. "Zanimanje za kristalne izdelke iz linije Trump Home je po njegovem imenovanju oziroma uradni zaprisegi za novega predsednika Združenih držav Amerike zelo veliko. Veliko ljudi si jih v naši prodajalni z zanimanjem ogleda, a priznati moram, da se izdelki tudi zelo lepo prodajajo ter je kar veliko kupcev iz vse Slovenije," nam je razkrila prijazna prodajalka ter dodala: "Počasi prihaja tudi mesec marec, ko se v Kopru začenja nova sezona potniških ladij in križark, na katerih je veliko turistov Američanov. Vso sezono so odlični kupci in lahko rečem, da slovenski kristal Rogaške res obožujejo. Prav zanimiv bo odziv na predstavljene izdelke linije Trump Home, za katere si že zdaj upam trditi, da bodo šli odlično v prodajo."

Alojz Petrovčič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri